Prijsgarantie aanvragen

Dit zijn onze richtlijnen: 

Om de prijsgarantie te kunnen verkrijgen, dien je aan te kunnen tonen dat de concurrent goedkoper is. Dit kan door een print van de desbetreffende website, folder of flyer aantoonbaar gemaakt worden. 

Onze laagste prijsgarantie is gebaseerd op duidelijke principes: 

 1. De laagste prijsgarantie geldt ook bij acties en kortingen van concurrenten. 
  Onze concurrenten adverteren steeds weer met actieprijzen, kortingen of lokkertjes. Mochten onze laagste prijzen in het kader van een dergelijke actie hoger uitkomen, geldt natuurlijk de laagste prijsgarantie óók. 
 1. De laagste prijsgarantie geldt bij prijzen van concurrenten. 
  De prijsgarantie geldt voor prijzen van concurrenten die hun winkel in ons land, op basis van de hier geldende wetten en belastingen runnen en ook voor garantie en service bereikbaar zijn. Daarom geldt dit niet voor prijzen van vrije handelaren, buitenlandse leveranciers of particulieren, die eenmalig een artikel verkopen. 
 1. De laagste prijsgarantie geldt bij prijzen van internetaanbieders. 
  Natuurlijk. Maar ook op het internet geldt dit alleen voor concurrenten die hun winkel in ons land, op basis van de hier geldende wetten en belastingen runnen en ook voor garantie en service bereikbaar zijn. 
 1. De laagste prijsgarantie geldt voor identieke artikelen. 
  Identiek betekent voor ons dat de producent, typeaanduiding enz. identiek zijn of alle gespecificeerde eigenschappen van het artikel identiek zijn. Voorwaarde is dat het gaat om vergelijkbare verpakkingseenheden resp. verpakkingen. 
 1. De laagste prijsgarantie geldt voor prijzen die op hetzelfde tijdstip geldig zijn of waren. 
  Wanneer een prijs van MDF Groothandel vergeleken wordt met die van een concurrent, moeten beide op hetzelfde tijdstip geldig (geweest) zijn. De prijs van de concurrent moet daarbij tenminste geldig (geweest) zijn voor een dag. 
 1. De laagste prijsgarantie geldt tot 30 dagen na de aankoop. 
  Er kan tot 30 dagen na de aankoop aanspraak gemaakt worden op de laagste prijsgarantie. 
 1. De laagste prijsgarantie geldt niet voor maatwerk. 
  MDF Groothandel heeft een breed assortiment. Dat zijn onze vaste producten en voor ieder product geldt de laagste prijsgarantie. De prijsgarantie geldt niet bij maatwerk, dat apart voor klanten geproduceerd is. 
 1. De laagste prijsgarantie geldt niet voor services. 
  MDF Groothandel biedt ook de voor projecten benodigde services aan: Plaat op maat zagen of lakken op gewenste kleur – absoluut betrouwbaar en met de beste kwaliteit. Deze kwaliteit is niet vergelijkbaar. Daarom geldt de laagste prijsgarantie alleen voor artikelen, niet voor services, voor zover hiervoor prijzen vastgesteld zijn. 
 1. De laagste prijsgarantie geldt niet voor concurrenten en wederverkopers. 
  Het geldt niet voor concurrenten en wederverkopers die de gekochte artikelen niet zelf verwerken. Anders kunnen er pogingen zijn om grote hoeveelheden zeer gunstig in te kopen via de laagste prijsgarantie en dit dan door te verkopen om hiermee winst te willen maken ten koste van onze klanten. 
 1. De laagste prijsgarantie geldt niet voor uitverkopen. 
  Gereduceerde prijzen in het kader van uitverkopen, seizoensuitverkopen of uitverkopen van individuele producten kunnen niet geldend gemaakt worden voor de laagste prijsgarantie. 
 1. De laagste prijsgarantie geldt niet voor veilingen. 
  Prijzen die in het kader van (internet-)veilingen tot stand komen, kunnen niet vergeleken worden met de permanente voor alle klanten geldige prijzen van MDF Groothandel. 
 1. De laagste prijsgarantie geldt niet voor prijzen die alleen gelden voor een beperkte klantenkring. 
  De laagste prijsgarantie geldt voor de prijzen van onze concurrenten die zijn toegekend aan een artikel en aan alle klanten aangeboden wordt. Dit geldt ook voor de herkenbare prijsaanduiding op het artikel respectievelijk op het schap. Daarnaast moet de prijs minstens een dag geldig zijn. Tenslotte gelden de prijzen van MDF Groothandel ook voor iedereen en op ieder moment. Als de prijzen van een concurrent alleen voor bepaalde klanten gelden a.d.h.v. prijsafspraken, dan willen wij ons daar niet mee meten. Individuele aanbiedingen zijn daarom geen basis voor een prijsgarantie. 
 1. De laagste prijsgarantie geldt niet voor prijsgaranties. 
  Basis van de laagste prijsgarantie is altijd de prijs van een artikel. Een prijs die ontstaan is doordat een concurrent een prijsgarantie toegepast heeft i.c.m. bijvoorbeeld andere producten, kan bij ons helaas niet gebruikt worden voor de laagste prijsgarantie. 
 1. De laagste prijsgarantie geldt niet voor aspecifieke voordelen of bonussen. 
  Bij MDF Groothandel geldt het principe „Altijd de laagste prijs!”. Concurrenten bieden hun klanten echter gedeeltelijk een “bonus” of overeenkomstige voordelen, bijv. op basis van de totale jaaromzet. Zulke voordelen kunnen niet toegewezen worden aan een bepaald artikel en kunnen dus niet gebruikt worden voor de laagste prijsgarantie. 
 1. De laagste prijsgarantie geldt niet als daardoor de inkoopprijs volledig en systematisch onderboden wordt. 
 1. De laagste prijsgarantie geldt enkel wanneer ieder willekeurig individu het product voor de lagere prijs zou kunnen kopen: 

Het kan het geval zijn dat een klant een prijs aangeboden krijgt van een concurrent die lager is dan die van MDF Groothandel echter dat zei zich hiervoor hebben moeten aanmelden met een KVK-nummer en daarna hebben moeten inloggen om de prijs te verkrijgen. MDF groothandel is de goedkoopste voor particulier Nederland. Derhalve moet eenieder het product kunnen kopen wil de prijsgarantie van kracht worden. 

In principe behouden wij ons het recht voor om de afgifte te beperken tot de voor ons typische hoeveelheden voor klanten. 

 

aanvragen